Kammakargatan 9A, Stockholm
08-442 53 50

Redovisningskonsult

Vi fokuserar på att arbeta med kunder av större karaktär och gärna där projektredovisning är inblandat. För dig som redovisningskonsult innebär detta att du ofta arbetar med såväl löpande redovisning, bokslut och skattefrågor men samtidigt agerar bollplank och ekonomisk rådgivare. En stor del av vårt arbete handlar om att effektivisera kundernas interna administration och därför är det viktigt att du är strukturerad och kan kommunicera väl med dina uppdragsgivare.

Förutom dina kunskaper inom redovisning värdesätter vi även datorkunskaper högt. Vi utbildar oss fortlöpande för att hålla våra konkurrenter bakom oss i den tekniska utvecklingen och därför är det av stor vikt att även våra anställda uppskattar att arbeta i en teknisk miljö.

Vi erbjuder en avslappnad arbetsmiljö i högt tempo där uppdragen är roliga och avståndet till taket högt. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och blir behandlade därefter. Vi ger dig verktygen för att du ska kunna utveckla dig både som person och som redovisningskonsult.

Vi ser gärna att arbetstiden är heltid men även deltid kan vara aktuellt.

 

Ansökningar skickas till jobb@novumekonomi.se.
Vänligen ange löneanspråk i er ansökan.

 

Varmt välkommen med er ansökan!