Kammakargatan 9A, Stockholm
08-442 53 50

Vad vi erbjuder

Redovisning till företag och företagare som bryr sig om sin verksamhet!

HUR KAN VI HÄLPA TILLHur kan vi hjälpa till?

Vi kan hjälpa dig med det mesta, men behoven skiljer sig från företag till företag. Ni vet hur ert företag fungerar och vi vet vad ni behöver. Kontakta oss för rådgivning om hur vi tillsammans skräddarsyr den bästa tjänsten för just ditt företag.

Redovisning & rapportering

Årsbokslut & årsredovisning

Deklarationer & skatter

Rådgivning & ekonomistyrning

01Fullservice

Vill du outsourca redovisningen till en kundfokuserad redovisningsbyrå? Passar dig som söker en samarbetspartner som sköter helheten. Ni driver verksamheten - vi tar hand om ekonomi och ger stöd. Varje samarbete är unikt och anpassat efter verksamheten. Tillsammans beslutar vi målen och hur de ska uppnås.

02Delservice

Vill ni ha hjälp med delar av företagets ekonomi och sköta vissa moment själv? Ni kanske vill sköta fakturering och fakturabetalningar, men få stöd med skatter och rapportering? Då passar detta alternativ er! Vi delar upp och anpassar efter era önskemål och behov. Sedan samverkar vi i samma ekonomisytem för bästa effektivitet.

03Insourcing

Vi kan också ta med vår kompetens ut till ert företag och arbeta på plats. Vi fungerar då som en inhyrd redovisningskonsult. Möjlighet finns att arbeta med antingen system som ni önskar och tillhandahåller eller med våra egna program. Vi är flexibla och kan tillsammans lägga upp arbetet så att det passar verksamheten på bästa sätt.

http://www.novumekonomi.se/wp-content/uploads/2020/09/image_illustrations_08.png

INOVATIVAVi tänkter utanför boxen.

Kontakta oss så kan vi berätta hur vi kan hjälpa er.

VERKTYGFlexibla och digitala lösningar

Alla byråer och företag arbetar digitalt. Men vilka lösningar passar er verksamhet bäst?

Program och verktyg som digitaliserar redovisning och administration finns numer i överflöd. Skanningsprogramvaror, bokföringsrobotar, e-fakturor. Smarta applikationer, mobilappar eller webbprogram. Digital bokföring är ett sätt att effektivisera sin verksamhet, men vilka verktyg är bäst för just er verksamhet?

Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade om marknadens redovisningsprogram och väljer en lösning som passar ditt företag. Vi arbetar ofta i det molnbaserade redovisningsprogrammet Fortnox, med tillhörande appar för digital administration. Genom detta får många kunder en kostnadseffektiv och väl fungerande lösning.

Förutom Fortnox har vi erfarenhet av många olika redovisningsprogram och affärssystem, bland annat Marathon, Briljant, Visma, Dynamics, Pyramid och Xledger. Arbetar ni i ett affärssystem och vill att vi sköter bokföringen i det, så anpassar vi oss till era önskemål. Vi rapporterar och analyserar via Finsit eller vid behov direkt in i koncernredovisningsprogram, som exempelvis Cognos.

http://www.novumekonomi.se/wp-content/uploads/2020/08/inner_image_01-850x1280.jpg