Kammakargatan 9A, Stockholm
08-442 53 50

Våra kunder

Vi är stolta över våra kunders verksamheter! Vi arbetar med kreativa företag som bryr sig om sin ekonomi och sin personal. De förstår att välordnad redovisning och rapportering ger bra information till att kunna styra, optimera och utveckla sina företag!

VÅRA KUNDERVi är inte bäst på alla branscher…
...men säkert en av de bästa redovisningsbyråerna
inom projektredovisning och ekonomitjänster till
tjänsteproducerande företag!

Ingen är bäst på allt! Vi vill hellre vara bäst på en typ av verksamheter, än vara okej på alla möjliga. Därför har vi valt att mest jobba med tjänsteproducerande företag. Det innebär alla typer av företag som säljer tjänster till sina kunder och liknande. Kan exempelvis vara:

KONTAKTHur kan vi hjälpa dig?

Ett företag är mer en bara en verksamhet. Det är någons skapelse, någons personliga barn och stor del av någons liv. Att enbart få hjälp av robotar eller en supportavdelning känns sällan bra när det är en så viktig del av entreprenörers och företagares liv.

Att ta hand om ett företags redovisning är ett stort förtroende. Att bygga förtroende kräver personlig kontakt mellan den som sköter ekonomi och den som driver en verksamhet. Vi erbjuder inte enbart ekonomitjänster. Vi erbjuder även trygghet och förtroende.

Boka ett möte så går vi igenom vad vi kan hjälpa dig och ditt företag behöver hjälp med. Vi träffas helt förutsättningslöst. Digitalt eller personligt!

  Ring oss

  08-442 53 50

  Besök oss

  Kammakargatan 9A, 3 tr
  111 40 Stockholm

  Följ oss