Kammakargatan 9A, Stockholm
08-442 53 50

Junior redovisningskonsult

Till vårt kontor i Stockholm söker vi junior redovisningskonsult eller ekonomiassistent med 1-3 års erfarenhet där målet på sikt är att bli redovisningskonsult.

Vi fokuserar på att arbeta med kunder av större karaktär och gärna där projektredovisning är inblandat. För dig som junior redovisningskonsult innebär detta att du kommer få jobba som en del av flera med många olika kunder.
En stor del av vårt arbete handlar om att effektivisera kundernas interna administration och därför är det viktigt att du är strukturerad och kan kommunicera väl med både uppdragsgivare och medarbetare.

Vi tror du har en bakgrund som ekonomiassistent eller junior redovisningskonsult. Du är snabb på tangenterna och dina datorkunskaper är höga. Har du hanterat enklare hemsidor eller liknande är detta mycket meriterande. Vi värdesätter i första hand personen, din förmåga att ta till dig information, din ambition att lära och utvecklas och i andra hand dina förkunskaper. Vi utbildar oss fortlöpande via bl.a SRF och FEI och vårt mål är att du inom 2-3 år ska vara färdigutbildad redovisningskonsult.

Vi erbjuder en avslappnad arbetsmiljö i högt tempo där uppdragen är roliga och avståndet till taket högt. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och blir behandlade därefter. Vi ger dig verktygen för att du ska kunna utveckla dig både som person och i din yrkesroll.

Vi ser gärna att arbetstiden är heltid men även deltid kan vara aktuellt.

 

Ansökningar skickas till jobb@novumekonomi.se.
Vänligen ange löneanspråk i er ansökan.

 

Varmt välkommen med er ansökan!